Rya Golf Academy – Head Pro

RONNIE LINDESKOV

PGA Professional och 1# TrackMan Master

Boka din lektion via länken – KLICKA HÄR

Ronnie är känd för sin stora passion för spelet som motiverar och inspirerar golfare på alla nivåer och i alla åldrar, från juniorer och amatörer till proffs.

Han vill ständigt utvecklas för att hela tiden bli bättre som coach och har en stark vilja att dela med sig av sina kunskaper och sin passion för golf. Allt för att du ska SPELA din bästa golf. Han har precis fastnat för Hickorygolf och blev fyra på Hickory-SM som spelades hos oss i somras 2022.

Ronnie gav sin första lektion 1992. Han kalibrerade den första TrackMan-prototypen och var med och grundade TrackMan University som mentor för toppinstruktörer över hela världen. Han har under de senaste nästan 30 åren mätt och analyserat mer än 2 miljoner golfslag med TrackMan och är känd som den första internationella #1 TrackMan-tränaren.

Ronnie har tränat juniorspelare från ordinarie klubbnivå till Europatouren, inklusive Order of Merit-vinnaren Iben Tinning. Han har analyserat världens golfelit som Nick Faldo, Sergio Gacia, Mac O’Grady, Danny Edwards och Henrik Stenson samt flera PGA- och Europatourvinnare, Seniortourvinnare och Hall of Famers. Vidare har han utvecklat flera klubbmästare för spelare på tournivå och landslag. Han har tränat mer än 400 internationella PGA-proffs och blivit inbjuden till några av världens bästa golfklubbar inklusive St. Andrews i Skottland, Pebble Beach i Kalifornien, TPC Sawgrass i Florida. Han har hållit hundratals utbildningsseminarier och Camps med fokus på bollflykt och fokuserar ständigt på att utveckla sina egna färdigheter och kompetenser.

Ronnie erbjuder sitt unika 360-graders golfsystem för att förbättra spelet för varje golfare han tränar som vill utveckla sitt spel. Hans 360-graders system innehåller olika tekniska marknadsledare hjälpmedel som gör att han får fram information som mäter ditt mentala tillstånd (Neurofeedback, EEG), din kropp och klubba via ett 3D-scanningssystem samt bollens flykt med TrackMan-systemet.
Ronnie har Mastersexamen inom alla tre områden. Han har även utvecklat och etablerat ett andningssystem till golf genom Airofit.

Boka din lektion med Ronnie, låt han hjälpa dig att utveckla din golf och ta dit spel till nästa nivå!
Boka Här!
Välkommen till oss på Rya Golfklubb!

Ronnie Lindeskov, Head Pro

Kontakt:
info@focusflow.se
042-22 01 82 (växel)