Rya East årskort

Rya East är vår Pay and Play bana som innehåller 12 hål, spelade på 6 greener. (Allt klart med slope och 12 hål under våren 2024.)

Banan är slopad så att du som nybörjare kan spela till dig ett handicap, som redan aktiv golfare kan påverka ditt handicap genom att registrera dina ronder via min golf.

Tidsbokning gäller med 12 minuter mellan bollarna, om det kommer folk som spelat 6 hål som skall gå vidare på hål 7 tillämpas varannan bokning, varannan från hål 6.

Vi erbjuder årskort på Rya East som ger dig rätt att spela hela säsongen obegränsat på banan alternativt årskort med aktivt golf-id.
Rya East årskort – 2400 kr
Rya East årskort med aktivt golf-id – 2800 kr

Dagsgreenfee – 200 kr

Du ansöker om ditt årskort eller ditt årskort med aktivt golf-id på denna sidan. Vi återkopplar vi till dig när du kan hämta ut kortet i receptionen.

Aktivt golf-id är inget krav för vår del för att du skall få spela på Rya East, men vill du spela någon runda under året på Old Course eller på andra banor krävs ett aktivt golf-id.

Vänligen notera att
om du ansöker om ett årskort med aktivt golf-id kommer du inte bli medlem i Rya Golfklubb, den möjligheten erbjuds endast aktieägare och juniorer.
Ansöker du om årskort med aktivt golf-id kommer du stå som medlem på Söderslätts Golfklubb som vi gjort ett samarbete med.
Då blir du greenfeemedlem på Söderslätts Golfklubb med ett årskort på Rya East, du betalar på ett ställe vi sköter all administration till dig.