Svingstudio

Välkommen till vår moderna svingstudio och sveriges andra deWiz Center!

Vi är Sveriges andra deWiz Center vilket innebär blanda annat att vi använder deWiz vid lektioner, grupplektioner, arrangerar demodagar m.m.
Vi använder följande hjälpmedel i vår dagliga lektionsverksamhet i studion:

Trackman
Vår Head Pro är grundaren till hela utbildningssystem som finns inom Trackman för övriga tränare. Vill du lära dig mer om din sving och förstå trackmans siffror så book din lektion med vår Head Pro, Ronnie Lindeskov.


deWiz
Med hjälp av deWiz kan du mäta ditt svingplan, längden på din baksving, ditt svingtempo. Detta ger dig en kunskap om hur du kan slå längre, rakare eller jämnare beroende på vilket område du väljer att fokusera på.


Mental spel med EEG-teknolog
Bemästra ditt mentala spel och prova EEG-teknolog. Resultatbaserat hjärnträningssystem med realtidsljud och visuell prompt. FocusBand-teknologin skapades ursprungligen för elit sport för att förstå kopplingen mellan mentalt tillstånd och de bästa sportprestationerna. Vår Head Pro, Ronnie Lindeskov, har genomfört en Master i Australien med grundarna och utvecklarna av FocusBand-teknologin som har tagit golfare till världen #1.


K-Motio
n
K-Motion är ett marknadsledande trådlöst 3D-skanningssystem för kropp och golfklubba. K-Motion arbetar med sju av de tio bästa på Golf Digest Top Teachers List.


Airofit andningsträning
Det korrekta andningsmönstret gör att du kan zonera ut alla externa distraktioner och fokusera fullt ut på dina slag genom hela golfbanan. Vår Head Pro har kört golfhack för att testa och utveckla ett andningssystem som hjälper dig att optimera ditt golfspel. Airofit är världens första smarta andningshögteknologi.


High Tech Applikationer
De 3 primära applikationer vi använder på Rya Golf Academy i träningen er TrackMan Golf, deWiz & Golfshot.

Custom fitting

Vi har ett stort utprovningssortiment från PING och Titleist i Rya Golf Academy. Vi är utbildade att bygga et golf set som du kan utveckla din golf med och som passar dig bäst i förhållande till dina mål, ambitioner och utvecklingsfas din golf befinner sig.

 

Vi erbjuder dig golfutrustning som är byggd efter din unika sving och lovar dig en perfekt kombination av skräddarsydda golfklubbor och vår tekniska expertis for at öka din prestanda dramatiskt i ditt golfspel.

 

Vi har efter mer än 30 års erfarenhet hört alla försäljningsargument som du ofta kan uppleva vid en off-Course Fitting. Vi är stolta över att hjälpa dig med din golfutrustning och erbjuder dig en professionell TrackMan D Plan System Fitting där vi inte gissar, utan mäter och testar tills önskat resultat uppnås tillsammans.

 

Om du bestämmer dig för att investera i ny golfutrustning efter en Fitting lektion, innehåller det till och med alltid leveransanpassning och uppföljning efter leverans för att säkerställa kvalitén på klubbor vi byggt så du er nöjd.

 

Vi tar din investering i golf på allvar och vill uppmuntra dig att få en fitting upplevelse i Rya Golf Academy utöver det vanliga!

Book din Custom fitting lektion i ProPlanner med vår Head Pro eller meddela ditt intresse i Pro shopen så hjälper vi dig!